Over Max

Max, de drijvende kracht achter Max Maat Werk, is een ambitieuze jongeman met een diepgewortelde passie voor de bouw. Als kind al gefascineerd door constructie en creatie, volgde Max zijn hart en koos hij voor een carrière in de bouwsector. 

Zijn vastberadenheid en toewijding aan het vak hebben hem gebracht waar hij vandaag staat: aan het roer van een bouwbedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap en klantgerichtheid.

Max van de woude

Max gelooft in de kracht van samenwerking en hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met klanten, gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en respect. Zijn persoonlijke betrokkenheid bij elk project zorgt ervoor dat de visie van de klant wordt vertaald naar een tastbaar resultaat dat hun verwachtingen overstijgt.
Als u op zoek bent naar een bouwpartner die niet alleen vakmanschap op maat biedt, maar ook een gepassioneerde en betrokken benadering van elk project, dan kunt u vertrouwen op Max Maat Werk en het leiderschap van Max zelf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw bouwdromen kunnen verwezenlijken.
CONTACT
16.01.2011

Start van een nieuwe uitdaging

Travelers can also drive from anywhere in the United States and acquire a visa at the Mexican customs station at the border. A holiday to the Copper Canyon promises to be an exciting mix of relaxation, culture, history, wildlife and hiking.
03.02.2012

Eerste klussen

The name is derived from the copper and green lichen covering the canyon. Copper Canyon has two climatic zones. The region features an alpine climate at the top and a subtropical climate at the lower levels.
23.05.2017

Camping Bakkum

Sierra Tarahumara, popularly known as Copper Canyon is situated in Mexico. Their livelihood chiefly depends on farming and cattle ranching.
Huidig

Aannemer voor regio noord-holland

Op zoek naar iets unieks op maat, Iemand voor je vastgoed-onderhoud, advies voor de verbouwing of iets anders? Neem contact op. Samen komen we er vaak wel uit!

Contact

Snelle service, voor een goede prijs
Max Maatwerk Logo Wit

Diensten

Maatwerk, diensten, kaas telen, broccoli happen
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram